Мазник, Ліана ВалеріївнаМазник, К. С.2012-06-222012-06-222012Мазник, Л. В. Концептуальні засади підготовки фахівців з менеджменту для підприємств харчової промисловості / Л. В. Мазник, К. С. Мазник // Управління сучасним підприємством : матеріали VIII міжнародна науково-практична конференція, 22-23 березня 2012 р., м. Київ : тези доповідей. - К. : НУХТ, 2012. – С. 87-89.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1765otherпсихологічна готовністьpsychological radinessсучасні освітні технологіїсистемний підхідкультуральний підхідіндивідуальні здібностіmodern educational technologiessystem approachcultural approachpersonal abilitiesкафедра економіки праці та менеджментуКонцептуальні засади підготовки фахівців з менеджменту для підприємств харчової промисловості