Федулова, Ірина Валентинівна2013-10-302013-10-302011Федулова, І. В. Інноваційний розвиток харчової промисловості / І. В. Федулова // Аспекти соціально-економічного розвитку транзитивної економіки. - Умань: «Сочинський», 2011. – Ч. 1. - С. 26-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10831В статті досліджується сучасний стан та основні тенденції інноваційної активності підприємств харчової промисловості, стан інноваційних впроваджень і обсяги інноваційної продукції, що впроваджується. This paper examines the current situation and main trends of innovative activity of the food industry, the state of innovative implementations and volume of innovative products being introduced.otherінноваційна діяльністьінноваційний розвиток харчової промисловостіinnovationdevelopment of innovative food productsкафедра економіки праці та менеджментуІнноваційний розвиток харчової промисловостіArticle