Якість і безпека харчових продуктів - Національний університет харчових технологій (My University, 2023)
Подано наукову інформацію у сфері систем менеджменту якості та безпечності харчової продукції, презентовані новаторські ідеї в галузі підвищення якості та безпечності харчових продуктів, які можуть привернути увагу широкого кола фахівців та стати предметом дискусії. Розглянуто аспекти технічного регулювання у Україні, а також актуальні питання у сфері lean-виробництва харчової продукції, підприємництва та торгівлі.

The article provides scientific information in the field of quality management systems and food safety, presents innovative ideas in the field of improving the quality and safety of food products that can attract the attention of a wide range of specialists and become the subject of discussion. Aspects of technical regulation in Ukraine, as well as topical issues in the field of lean food production, entrepreneurship and trade are considered.
Keywords: менеджменту якості; безпека харчової продукції; lean management; харчове законодавство; quality management