Бабенко, Ольга АндріївнаКузьмін, Олег ВолодимировичКорецька, Ірина ЛьвівнаПольовик, Володимир Вікторович2019-11-252019-11-252018Патент на корисну модель 130485 UA, МПК A23G 9/00 (2018.01) Склад низькокалорійного вершкового шуму з ківі / Бабенко О. А., Кузьмін О. В., Корецька І. Л., Польовик В. В. ; власник Національний університет харчових технологій НУХТ. – №u 201806312 ; заявл. 06.06.2018 ; опубл. 10.12.2018, Бюл. № 23 2018 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30356В основу корисної моделі поставлена задача створення вершкового десерту зниженої калорійності та з поліпшеними органолептичними показниками, шляхом використання нових сировинних компонентів, які забезпечують отримання нового продукту. The utility model is based on the problem of creating low-calorie cream dessert and with improved organoleptic characteristics, through the use of new raw materials that provide a new product.uk-UKглюкозно-фруктозний сиропшумсиропglucose-fructose syrupsoufflekiwiкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСклад низькокалорійного вершкового шуму з ківі (Патент на корисну модель № 130485)Technical Report