Склад низькокалорійного вершкового шуму з ківі (Патент на корисну модель № 130485) - Бабенко, Ольга Андріївна; Кузьмін, Олег Володимирович; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович (My University, 2018)
В основу корисної моделі поставлена задача створення вершкового десерту зниженої калорійності та з поліпшеними органолептичними показниками, шляхом використання нових сировинних компонентів, які забезпечують отримання нового продукту. The utility model is based on the problem of creating low-calorie cream dessert and with improved organoleptic characteristics, through the use of new raw materials that provide a new product.
Keywords: глюкозно-фруктозний сироп; шум; сироп; glucose-fructose syrup; souffle; kiwi; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції