Оптимізація систем електроспоживання промислових підприємств - Шестеренко, Володимир Євгенович (ЧП ’’Глана‘’, 2001)
Розглянуті питання оптимізації систем електроспоживання промислових підприємств по критерію мінімуму втрат електроенергії із врахуванням якості енергії та вартості її. The problems of optimizing systems of power industry on the criterion of minimum energy losses with regard to the quality and value of its cost.
Keywords: оптимізація систем електроспоживання; optimization of power systems; кафедра електропостачання і енергоменеджменту