Експертиза якості шкільних зошитів - Аннєнкова, Надія Борисівна (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2014)
Проведено експертизу якості сучасних шкільних зошитів. Встановлено, що не всі зошити відповідають вимогам нормативної документації. Розроблено рекомендації споживачам щодо купівлі шкільних зошитів.
Keywords: експертиза; шкільні зошити; рекомендації; экспертиза; школьные тетради; рекомендации; expertise; notebook; recommendations; кафедра експертизи харчових продуктів