Пешук, Людмила ВасилівнаГагач, Іван ІгоревичМоскалюк, Оксана Євгеніївна2015-05-212015-05-212014Патент на корисну модель UA № 94856 Україна, A23L 1/31(2006.01). Котлета «Царська» / Пешук Л. В., Гагач І. І., Москалюк О. Є. ; Національний університет харчових технологій. - № u 201404100 ; заявл. 16.04.2014 ; опубл. 10.12.2014, Бюл. № 23, 2014.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20575Основною задачею корисної моделі є створення нової композиції для виготовлення делікатесу із м'яса цесарки, яка вирішується шляхом заміни компонентів та співвідношення між ними, забезпечує розширення використання м'яса цесарки, підвищення органолептичних властивостей продукту та досягнення його збалансованості за жирнокислотним складом у співвідношенні МНЖК:ПНЖК:НЖК 1:1:1, амінокислотним складом та вмістом нутрієнтів. The main objective of the utility model is to provide a new composition for the manufacture of the delicacy of Guinea fowl meat, which is solved by replacing the components and the relations between them, provides the increased use of Guinea fowl meat, improving the organoleptic properties of the product and to achieve its balance on zirnkilton composition in a ratio of MNGK:PNGK:NGK 1:1:1, amino acid composition and content of nutrients.otherкупажхімічний складкотлетам’ясо цесаркиекстрактмінеральні речовиниchemical compositionсutletguinea fowl meatblendextract mineralsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКотлета «Царська» (Патент на корисну модель № 94856)Other