Гамуза, Катерина Андріївна2024-07-112024-07-112024Гамуза, К. А. Удосконалення технології глазурованих сирків з конопляним протеїном та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за добу : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Гамуза Катерина Андріївна ; наук. керівник Олена Вікторівна Грек. – Київ, 2024. – 93 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/44009ukкафедра технології молока і молочних продуктівсир кисломолочнийглазуровані сиркиконопляний протеїнзгущена сироваткамолокомолоко незбиранеУдосконалення технології глазурованих сирків з конопляним протеїном та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 55 т за добуOther