Підвищення збутової політики підприємства туризму на основі інтернет-маркетингу - Грудецька, Юлія; Мельник, Людмила Вікторівна (My University, 2018)
Досліджено компоненти інтрент-маркетингу для підвищення збутової політики в туризмі. Исследовано компоненты интернет-маркетинга для повышения сбытовой политике в туризме. Investigate the components of an intranet marketing to increase marketing policy in tourism.
Keywords: збутова політика; туризм; інтернет-маркетинг; tourism; sales policy; кафедра туристичного та готельного бізнесу; internet marketing