Шовковиця, як покращувач біохімічного складу плодово-ягідних виноматеріалів - Литовченко, Олена; Литовченко, Борис; Бабич, Ірина Михайлівна (My University, 2008)
Одним з найважливіших питань індустрії напоїв є постійне покращення якості сировини за рахунок додавання природних, екологічно чистих з високим вмістом біологічно активних речовин компонентів. Для створення нових продуктів підвищеної біологічної цінності застосовані плоди шовковиці, багаті на БАР, які історично використовувались населенням в настоянках, вареннях, наливках.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; сировина; якість; компоненти; напої; сырье; качество; компоненты; напитки; raw materials; quality; ingredients; drinks