Литовченко, ОленаЛитовченко, БорисБабич, Ірина Михайлівна2016-06-062016-06-062008Литовченко, О. М. Шовковиця, як покращувач біохімічного складу плодово-ягідних виноматеріалів / О. М. Литовченко, Б. Ю. Литовченко, І. М. Бабич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 21-22 квітня 2008 р. – К. : НУХТ, 2008. – С. 187.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23488Одним з найважливіших питань індустрії напоїв є постійне покращення якості сировини за рахунок додавання природних, екологічно чистих з високим вмістом біологічно активних речовин компонентів. Для створення нових продуктів підвищеної біологічної цінності застосовані плоди шовковиці, багаті на БАР, які історично використовувались населенням в настоянках, вареннях, наливках.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасировинаякістькомпонентинапоїсырьекачествокомпонентынапиткиraw materialsqualityingredientsdrinksШовковиця, як покращувач біохімічного складу плодово-ягідних виноматеріалівThesis