Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга Андріївна2012-05-302012-05-302006Гуць, В. С. Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктів / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Наукові праці НУХТ. - 2006. - С. 76-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1100В роботі розглядається експериментально-аналітичний метод визначення міцності адгезії. В основу його покладено математичні моделі, які описують рух матеріальної системи. Метод досліджень враховує сили опору повітря і сили адгезії. Достовірність результатів досліджень підтверджена експериментально. Визначена міцність адгезії м'яса.otherадгезіямоделювання міцності адгезіїдослідження адгезіїадгезиямоделирование прочности адгезииисследование адгезииadhesionmodeling of durability of adhesionresearch of adhesionкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЕкспериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктівArticle