Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктів - Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна (My University, 2006)
В роботі розглядається експериментально-аналітичний метод визначення міцності адгезії. В основу його покладено математичні моделі, які описують рух матеріальної системи. Метод досліджень враховує сили опору повітря і сили адгезії. Достовірність результатів досліджень підтверджена експериментально. Визначена міцність адгезії м'яса.
Keywords: адгезія; моделювання процесу; рух матеріальної системи; adhesion; modeling of durability of adhesion; research of adhesion; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції