Вплив цукрозамінників на утворення тістових мас коагуляційної, коагуляційно-кристалізаційної, коагуляційно-піноподібної структури - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2011)
В статті досліджено та науково обґрунтовано вплив цукрозамінників (фруктози, глюкози, сорбіту, лактитолу, ізомальту) на формування тістових мас для здобного печива, кексів, бісквітів, білково-збивного печива та тістечок.

Effect of sugar substitutes (fructose, glucose, sorbitol, lactitol and isomalt) on the formation of different structures viennoiserie, fruitcakes, sponge cakes, whipped-wheat cakes is investigated and grounded.
Keywords: цукрозамінники; тістові маси; структура; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; sugar substitutes; dough masses; structure