Створення інформаційної системи підтримки роботи начальника ковбасного цеху заводу «Перша столиця» - Постолатій, Розалія Сергіївна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2018)
Одним із важливих питань при розробленні інформаційної системи є виявлення проблемних зон у діяльності підприємства. Для підвищення рівня працездатності цеху було прийнято рішення про необхідність розроблення інформаційної системи (ІС) підтримки роботи начальника ковбасного цеху. One of the important issues in developing an information system is the identification of problem areas in the enterprise. To improve the efficiency of the shop, it was decided to develop an information system (IS) supporting the work of the head of the sausage shop.
Keywords: структуризація; інформація; інформаційна система; автоматизація; аналіз; порівняльний метод; синтез; structuring; information; information system; automation; analysis; comparative method; synthesis; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки