Медвідь, Ірина МиколаївнаКітов, Микола Григорович2017-05-132017-05-132017Медвідь, І. Філософії їжі і національна ідентичність / І. Медвідь, М. Кітов // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 4. – С. 85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25215Філософія їжі є складовою частиною гуманітарного знання, яке всебічно виражає національну ідентичність народу. Харчування є тим фактором, який проявляє національні цінності, звичаї, виокремлює його неповторну ментальність. Philosophy of food is an integral part of the нumanities, which comprehensively expresses the national identity of the people. Nutrition is the factor that shows the national values, customs, highlights his unique mentality.uk-UKнаціональна ідентичність народуnational identity of the peopleнаціональна ментальністьnational mentalityкафедра готельно-ресторанної справикафедра гуманітарних дисциплінФілософії їжі і національна ідентичністьThesis