Перспективи розвитку ринку технічних засобів виробництва в АПК України - Бурлай, Олександр Іванович (My University, 2013)
Україна має значний потенціал розвитку машинобудування для агропромислового комплексу, необхідну базу для створення комплексів із замкнутим технологічним циклом виробництва практично всієї номенклатури технічних засобів з вирощення, збирання, зберігання та переробки сільськогосподарської продукції. Ukraine has a great potential of machinery for agriculture, the necessary basis for the establishment of a closed technological cycle of almost all kinds of means of growing, harvesting, storage and processing of agricultural products.
Keywords: машинобудування; АПК; сільськогосподарська техніка; farm equipment; engineering; кафедра економіки праці та менеджменту