Теличкун, Юлія СтаніславівнаТеличкун, Володимир ІвановичКравченко, Олександр ІвановичРачок, Віталій Вікторович2014-11-072014-11-072014Впровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів / Ю. С. Теличкун, В. І. Теличкун, О. І. Кравченко та ін. // Ресурсо та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 9 вер. 2014р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 137-139.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18087Впровадження запропонованого способу виробництва та розробленої конструкції змішувально-бродильно-формувального агрегату дозволяє значно скоротити технологічний процес виробництва хлібопекарської продукції, зменшити кількість технологічного обладнання в лінії, зменшити капіталовкладення на приміщення які займає лінія. Implementation of the method of production and develop design mixing-fermentation-forming unit can significantly reduce the manufacturing process of baking products, reduce the number of process equipment in the line, reduce capital expenditures on the premises occupied by the line.агрегатхлібопекарська продукціялініяunitbaking productslineкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвВпровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсів