Ткаченко, Віолета Артурівна2024-07-082024-07-082024Ткаченко, В. А. Проєкт відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу з впровадженням інноваційних технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ткаченко Віолета Артурівна ; наук. керівник Віктор Панасович Маринченко. – Київ, 2024. – 61 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43896ukкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствакрохмалевмісна сировиназброджуванняферментиспиртзернові культуризамісбродильний апаратбражкаПроєкт відділень термоферментативної обробки замісу та зброджування сусла спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу з впровадженням інноваційних технологійOther