Проблеми оцінки економічної ефективності інвестиційних проектів - Гудима, Олена Володимирівна; Басюк, Тетяна Петрівна (My University, 2015)
Розглянуто проблеми оцінки економічної ефективності інвестиційних проектів.Обгрунтовано застосування концепції вартості капіталу для визначення ставки дисконтування. The problem of assessing the economic efficiency of investment projects. Substantiated the concept of cost of capital to determine the discount rate.
Keywords: інвестиційний проект; економічна ефективність; investment project; economic efficiency; кафедра економіки і права