Підвищення ефективності очищення дифузійного соку шляхом використання попередньої ступеневої вапнокарбонізації - Резніченко, Юрій Миколайович; Виговський, Валерій Юрійович; Логвін, Володимир Матвійович; Петриченко, Ігор Борисович (My University, 2009)
Наведено переваги використання попередньої ступеневої вапнокарбонізації. Are the advantages of using pre-step defekosaturatsii.
Keywords: дифузійний сік; вапнокарбонізація; raw juice; defekosaturatsiya; кафедра технології цукру і підготовки води