Маркетингові дослідження споживчих переваг під час придбання кондитерських виробів з їстівним покриттям - Роботько, Анастасія Юріївна; Чорна, Анастасія Іванівна (My University, 2019)
Проведено дослідження споживчих переваг і чинників, що впливають на вибір споживача методом анкетного опитування. Як інструментарій для проведення досліджень використовували розроблену анкету. The research of consumer preferences and factors influencing the choice of the consumer by the method of questionnaire survey was conducted. As a tool for research, the developed questionnaire was used.
Keywords: їстівне покриття; маркетингові дослідження; споживчі переваги; edible coating; Marketing researches; consumer benefits; кафедра експертизи харчових продуктів