Економіка праці і соціально-трудові відносини - Відоменко, Оксана Іванівна (My University, 2010)
В навчально-методичному комплексі подано методичні поради до вивчення дисципліни «Економіка праці та соціально-трудові відносини», яка є нормативною дисципліною підготовки студентів напряму підготовки 6.030504 «Економіка підприємства». Подано план семінарських занять, завдання для контрольної роботи, контрольні питання для самостійної роботи по вивченню дисципліни, тематику рефератів, тести, задачі по курсу, контрольні питання для підготовки до перевірки знань, рекомендовану літературу.
Keywords: трудові ресурси; соціальне партнерство; ринок праці; трудовые ресурсы; социальные отношения; рынок труда; human resources; socio sphere; labour market; кафедра економіки і права