Використання порошку виноградних кісточок у виробництві хліба - Байсарович, Оксана Миколаївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна (My University, 2017)
В роботі досліджено можливість використання порошку виноградних кісточок для приготування хліба із пшеничного борошна. Встановлено, що внесення порошку дещо знижує інтенсивність бродіння тіста. Дослідження показали, що раціональна кількість порошку виноградних кісточок складає 10 % до маси борошна, оскільки таке дозування забезпечує відповідні показники якості хліба та сприяє покращенню харчової цінності виробів.
Keywords: виноградні кісточки; grape seeds; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів