Способи поліпшення процесу очищення стічних вод молочного виробництва - Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна (універсум, 2006)
Охарактеризовані джерела утворення і характеристика стічних вод молокозаводів. Запропоновано біологічне очищення. Дана характеристика основних способів стимуляції процесу очищення. Author examined sources of formation and characteristics of dairy wastewater. A biological treatment. The characteristic of the basic ways to stimulate the cleansing process.
Keywords: молокозаводи; стічні води; біологічне очищення; стимуляція активного мулу; dairies; wastewater biological treatment; stimulation of activated sludge; кафедра екології та екоменеджменту