Синтез оптимального управління для лінійних стохастичних систем з експоненційним інтегрально - квадратичним критерієм - Грабінський, М. (My University, 2014)
В роботі розглядається задача синтезу оптимального управління системами, які описуються стохастичними диференціальними рівняннями з модифікованим інтегрально-квадратичним критерієм якості. We consider the problem of synthesis of optimal control systems described by stochastic differential equations with modified integral quadratic quality criterion.
Synthesis of optimal control for linear stochastic systems with exponential integral - quadratic criterion
Keywords: лінійні стохастичні системи і; інтегральний - квадратичний критерій; оптимальне управління; linear stochastic systems; integral - quadratic criterion; optimal control