Збільшення прибутку готелю в сучасних умовах - Терещенко, Євгенія Юріївна; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2019)
Досліджено збільшення прибутку готелю в сучасних умовах.
Keywords: прибуток; готельний бізнес; profit; hotel business; кафедра готельно-ресторанної справи