Сіднєва, Жанна Костянтинівна2014-07-012014-07-012013Сіднєва, Ж. К. Ефективне управління якістю харчових продуктів – важлива умова забезпечення продовольчої безпеки / Ж. К. Сіднєва // ХХІV Міжнародний колоквіум інституту СЕDІMES, 28 жовтня–3 листопада 2013 р. : збірник тез. – Київ : НУХТ, 2013. – С. 16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15773Висвітлена необхідність управління якістю для забезпечення продовольчої безпеки.uk-UKякістьуправління якістюсистема управління якістюпродовольча безпекакачествоуправление качествомсистема управления качествомпродовольственная безопасностьqualityquality managementquality management systemfood safetyкафедра економіки праці та менеджментуЕфективне управління якістю харчових продуктів – важлива умова забезпечення продовольчої безпекиThesis