Перспективи екобудівництва готелів - Ашмаріна, Галина Ревмирівна; Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2015)
При проектуванні екологічного дизайну якихось певних правил не існує, за винятком використання природних екологічних матеріалів.У новому світі готелів екологічного типу здатність до сталого розвитку й природні інновації є актуальними факторами. Застосування в архітектурі нових технологій й матеріалів забезпечить в майбутньому здорову екологію.
Keywords: екоготель; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції