Дика, Альона ВалеріївнаПодобій, Олена ВалеріївнаМілюкін, Михайло Васильович2024-11-192022Дика, А. Визначення мікроелементного складу екстракту люцерни методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмою / А. Дика, О. Подобій, М. Мілюкін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45846Екстракт люцерни в своєму складі містить флавоноїди, білки, кумарини, полісахариди, що дає змогу широко використовувати його в фармацевтичній, косметичній та харчовій галузях. Актуальним є питання наявності важких металів у екстракті, що є одним із критеріїв безпечності.Alfalfa extract contains flavonoids, proteins, coumarins, polysaccharides, which makes it widely used in the pharmaceutical cosmetics, and food industries. The issue of the presence of heavy metals in the in the extract, which is one of the safety criteriaukекстракт люцернилюцернаекстракціямікроелементний складalfalfaextractiontrace element compositionкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВизначення мікроелементного складу екстракту люцерни методом масспектрометрії з індуктивно-зв’язаною плазмоюThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811