Борковський, Захар Андрійович2021-09-172021-09-172021Борковський, З. А. Дослідження впливу борошна кіноа та екстракту ромашки лікарської на технологічний процес та якість органічного хліба із пшеничного сортового борошна : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Захар Андрійович Борковський ; наук. керівник Наталія Олексіївна Фалендиш. – Київ, 2021. – 95 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35327otherборошно кіноафітоекстракт ромашкиекстрагуванняфізіологічні властивостіякість виробівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу борошна кіноа та екстракту ромашки лікарської на технологічний процес та якість органічного хліба із пшеничного сортового борошнаOther