Голота, Максим Станіславович2022-10-122022-10-122022Голота, М. С. Розроблення рецептури булочного виробу з пшоняним борошном та його впровадження в проєкті хлібозаводу в м. Умань Черкаської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Максим Станіславович Голота ; наук. керівник Лариса Анатолівна Михонік. – Київ, 2022. – 150 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38038otherкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівпшоняне борошнопродукти переробки пшонавироби функціонального призначенняхліб «Кминий»булочки «Міські»булочки «З родзинками»булочка «Пшеничка»Розроблення рецептури булочного виробу з пшоняним борошном та його впровадження в проєкті хлібозаводу в м. Умань Черкаської областіOther