Зварювальні пристрої в пакувальних машинах з горизонтальним рухом плівки - Кривень, Т. С.; Мироненко, Світлана Михайлівна; Ковальов, Олександр Іванович (My University, 2010)
Створена класифікація і зроблений аналіз конструкцій пристроїв для поперечного зварювання плівки в машинах з рухом упаковок горизонтально.
Keywords: зварювальні системи ротаційного типу; губки ротаційних пристроїв; класифікація; рухомі площини; пристрої зварювання; сварочные системы ротационного типа; классификация; губки ротационных устройств; подвижные плоскости; устройства сварки; welding rotary type system; sponges rotary devices; classification; moving plane; welding equipment; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки