Проблеми взаємозв’язку економічного розвитку та якості життя населення - Сіднєва, Жанна Костянтинівна (My University, 2013)
Висвітлена сутність поняття «якість життя» та його оцінка. Розглянуто індекс людського розвитку як показник рівня економічного розвитку. Освещена суть понятия «качество жизни» и его оценка. Illuminated essence of the concept of "quality of life" and its evaluation. Considered the human development index as an indicator of economic development.
Keywords: якість життя; індекс людського розвитку; економічний розвиток; quality of life; human development index; кафедра економіки праці та менеджменту