Права інтелектуальної власності на винахід, корисну модель, промисловий зразок як об’єкт спадкування - Бутнік-Сіверський, Сергій Олександрович (My University, 2009)
Розглянуто, які саме права інтелектуальної власності на винахід, корисну модель, промисловий зразок можуть переходити у спадщину. Зроблено висновок про невизначеність в законодавстві України питання переходу у спадщину права на подання заявки та одержання патенту. The author considers what intellectual property rights on invention, utility model, industrial design can be inherited. The conclusion is made about uncertainty in the legislation of Ukraine concerning the issue of inheritance the right to file an application and obtain a patent.
Keywords: інтелектуальна власність; права інтелектуальної власності; спадкування винаходу; патент на винахід