Реологічні властивості суфле, виготовленого на суміші мальтитолу та фруктози - Мурзін, Андрій Вадимович; Рубан, Ірина Сергіївна; Потривайло, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2014)
Використання суміші мальтитолу і фруктози забезпечує можливість створення суфле з стабільними структурно-механічними показниками якості протягом гарантованого терміну зберігання. Розроблений напівфабрикат заслуговує маркування: «без цукру (сахарози)», «функціональний продукт», та «з редукованою глікемічністю». Using a mixture of fructose and maltytolu provides the ability to create a souffle with stable structural and mechanical parameters of quality for a guaranteed shelf life. Designed intermediate product deserves marking "sugar (sucrose)," "functional product" and "with reduced hlikemichnistyu."
Keywords: суфле; фруктоза; мальтитол; souffle; maltytol; fructose; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції