Мурзін, Андрій ВадимовичРубан, Ірина СергіївнаПотривайло, Олена ОлександрівнаДорохович, Антонелла Миколаївна2014-07-112014-07-112014Реологічні властивості суфле, виготовленого на суміші мальтитолу та фруктози / Андрій Мурзін, Ірина Рубан, Олена Потривайло, Антонелла Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 204-206.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16075Використання суміші мальтитолу і фруктози забезпечує можливість створення суфле з стабільними структурно-механічними показниками якості протягом гарантованого терміну зберігання. Розроблений напівфабрикат заслуговує маркування: «без цукру (сахарози)», «функціональний продукт», та «з редукованою глікемічністю». Using a mixture of fructose and maltytolu provides the ability to create a souffle with stable structural and mechanical parameters of quality for a guaranteed shelf life. Designed intermediate product deserves marking "sugar (sucrose)," "functional product" and "with reduced hlikemichnistyu."uk-UKсуфлефруктозамальтитолsoufflemaltytolfructoseкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРеологічні властивості суфле, виготовленого на суміші мальтитолу та фруктозиOther