Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаПідопригора, Андрій ОлександровичФілоненко, Михайло Ігорович2013-01-222013-01-222011https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5492Розроблено склад м’ясних котлет, який містить м’ясо, яйця, цибулю, спеції, який відрізняється тим, що як м’ясо містить куряче та свинини напівжирної та додатково містить квасолю, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно „ЄСО”(пшениця), воду, борошно сухарне, борошно на підсушку.Developed composition of meat chops containing meat, eggs, onion, spices, characterized in that it as meat contains chicken meat and semi-bold pork, and additionally contains a kidney bean and water-plants laminariya, butter, flour “ESO” (wheat), water, rusk flour, flour on drying.otherм’ясо курячеchicken meatсвининакотлетиламінаріяборошно „ЄСО”(пшениця)porkmeat chopswater-plantslaminariyaflour “ESO” (wheat)кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСклад м’ясних котлет з використанням водоростей ламінарії (Патент на винахід № 97060)Other