Склад м’ясних котлет з використанням водоростей ламінарії (Патент на винахід № 97060) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Підопригора, Андрій Олександрович; Філоненко, Михайло Ігорович (Патент на винахід 97060, 2011)
Розроблено склад м’ясних котлет, який містить м’ясо, яйця, цибулю, спеції, який відрізняється тим, що як м’ясо містить куряче та свинини напівжирної та додатково містить квасолю, водорості ламінарії, масло вершкове, борошно „ЄСО”(пшениця), воду, борошно сухарне, борошно на підсушку.

Developed composition of meat chops containing meat, eggs, onion, spices, characterized in that it as meat contains chicken meat and semi-bold pork, and additionally contains a kidney bean and water-plants laminariya, butter, flour “ESO” (wheat), water, rusk flour, flour on drying.
Keywords: м’ясо куряче; chicken meat; свинина; котлети; ламінарія; борошно „ЄСО”(пшениця); pork; meat chops; water-plants; laminariya; flour “ESO” (wheat); кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів