Особливості тепловіддачі при конденсації - Мельник, Зіновій Петрович (My University, 2013)
Розглянуто особливості протікання та розрахунку коефіцієнта тепловіддачі за різних видів конденсації на стінках та трубах різної просторової орієнтації. Проаналізовано вплив різних факторів на ефективність тепловіддачі при конденсації. The features of the flow and heat transfer coefficient calculation for different types of condensation on the walls and pipes of different spatial orientation. The influence of different factors on the efficiency of heat transfer during condensation.
Keywords: конденсація; крапельна; плівкова; коефіцієнт тепловіддачі; condensation; drip; film; heat transfer coefficient; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки