Любовська, МаринаСитниченко, А.Білько, Марина Володимирівна2014-07-152014-07-152014Любовська, М. Дослідження впливу ферментних препаратів та матеріалів освітлюючої дії на якість сухих столових рожевих виноматеріалів / Марина Любовська, Анастасія Ситниченко, Марина Білько // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 323-324.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16136Використання ферментних препаратів пектолітичної дії та освітлюючих матеріалів може бути одним із способів варіювання якісними показниками рожевих столових вин для підвищення їх якості. The use of pectinase enzyme preparations actions and illuminating material may be one way of varying quality indicators rose table wines to enhance their quality.uk-UKсухі столові рожеві виноматеріалиферментні препаратиосвітленняenzymesdry table wine materials roseclarificationкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження впливу ферментних препаратів та матеріалів освітлюючої дії на якість сухих столових рожевих виноматеріалівOther