Управління транспортними операціями підприємства при здійсненні ЗЕД - Кириченко, Світлана; Шереметинська (Горобець), Оксана Валеріївна (My University, 2014)
Формування ринкової економіки України та зростання обсягів її зовнішньоекономічної діяльності вимагають обґрунтування стратегічних завдань розвитку підприємств та підвищення ефективності функціонування системи транспортного обслуговування зовнішньоекономічної діяльності підприємства. Formation of market economy in Ukraine and growth of foreign trade activities require justification strategic objectives of enterprises and improve the efficiency of the system of transport services International Business.
Keywords: транспортні операції; підприємство; зовнішньоекономічна діяльність; transport operations; enterprise; foreign economic activity; кафедра економіки праці та менеджменту