Моделювання кристалів цукру в системі кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку при масовому уварюванні цукрового утфелю - Погорілий, Тарас Михайлович; Мирончук, Валерій Григорович (My University, 2014)
В продовження створення математичної моделі тепло- та масообміну в комірках цукрового утфелю необхідно створити математичну модель системи кристал цукру меншої комірки-розчин сахарози меншої комірки-парова бульбашка-розчин сахарози більшої комірки-кристал цукру більшої комірки в трьохвимірному випадку. За основу для створення математичної моделі взято комірчасту модель колективного росту і розчинення кристалів сахарози. Continuing to create a mathematical model of heat and mass transfer in cells of sugar massecuite need to create a mathematical model of crystal sugar less cell-cell sucrose solution smaller steam-bubble-sucrose solution more cell-crystal sugar most cells in three-dimensional case. As a basis for creating a mathematical model of cellular pattern taken collective growth and dissolution of crystals of sucrose.
Keywords: сахароза; цукровий утфель; кристали цукру; sucrose; crystal sugar; sugar massecuite; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування