Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями - Курна, Т. С.; Сорочан, О. І.; Дробот, Віра Іванівна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2011)
Для розроблення хлібобулочних виробів оздоровчо-профілактичного призначення доцільно використовувати біологічно активні сполуки. Розглянуто можливість збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями зостери.
Keywords: мікронізовані водорості; біологічно активні сполуки; органолептичні показники; збагачення; шкідливі фактори; микронизированные водоросли; биологически активные соединения; органолептические показатели; обогащение; вредные факторы; micronized algae; biologically active compounds; organoleptic parameters; enrichment; harmful factors; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів