Курна, Т. С.Сорочан, О. І.Дробот, Віра ІванівнаБілик, Олена Анатоліївна2013-12-162013-12-162011Збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями / Т. С. Курна, О. І. Сорочан, В. І. Дробот, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 76-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 12-13 квіт. 2010 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 143.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12127Для розроблення хлібобулочних виробів оздоровчо-профілактичного призначення доцільно використовувати біологічно активні сполуки. Розглянуто можливість збагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростями зостери.uk-UKмікронізовані водоростібіологічно активні сполукиорганолептичні показникизбагаченняшкідливі факторимикронизированные водорослибиологически активные соединенияорганолептические показателиобогащениевредные факторыmicronized algaebiologically active compoundsorganoleptic parametersenrichmentharmful factorsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗбагачення хлібобулочних виробів мікронізованими водоростямиThesis