Розвиток кластерів в Україні як фактор відновлення економічного зростання - Швед, Тетяна Володимирівна (My University, 2011)
В статті розглядаються проблеми функціонування та перспективи функціонування кластерів в Україні. Кластери є однією із форм підвищення інноваційної спрямованості і конкурентоспроможності економіки. Нерозвиненість кластерної будови вітчизняного суспільства не дозволяє виявити її значний потенціал. The article deals with problems of and prospects for the functioning of clusters in Ukraine. Clusters are a form of innovative direction and increasing economic competitiveness. Undeveloped cluster structure of domestic society cannot reveal its considerable potential.
Keywords: кластери; clusters; конкурентоспроможність економіки; competitiveness of the economy; кафедра економічної теорії