Kuzmin, OlegChemakina, OktyabrinaKuzmin, AntonKuzmin, Dmytro2025-01-242024Inclusive engineering in the restaurant industry / O. Kuzmin, O. Chemakina, A. Kuzmin, D. Kuzmin // World Trends in the Development of Scientific Progress : proceedings of the XXXІV International scientific and practical conference, 14–16 August 2024. – Varna, Bulgaria : International Scientific Unity, 2024. – Pp. 12–14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46641Інклюзивний інжиніринг у закладах ресторанного господарства спрямований на створення безбар’єрного середовища, забезпечення доступності та оптимізацію енергоефективності для комфорту всіх відвідувачів, включаючи осіб із особливими потребамиInclusive engineering in the restaurant industry focuses on creating barrier-free environments, ensuring accessibility, and optimizing energy efficiency to provide comfort for all individuals, including those with special needsenкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїінклюзивний інжинірингмікрокліматичні умовиенергоефективністьресторанне господарствоinclusive engineeringmicroclimatic conditionsenergy efficiencyrestaurant industryInclusive engineering in the restaurant industryThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684