Рашко, Яніна МиколаївнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-212023-03-212019Рашко, Я. Особливості SWOT-аналізу хлібопекарського підприємства / Я. Рашко, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч.1. – С. 114https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39281Для здійснення стратегічного аналізу зовнішнього та внутрішнього середовищ застосовують процедури SWOT-аналізу, головна мета якого – забезпечити процес стратегічного планування інформацією про сильні і слабкі сторони цієї стратегії щодо її можливостей та існуючих загроз. For strategic analysis of the external and internal environments, SWOT analysis procedures are used, the main purpose of which is to provide the strategic planning process with information about the strengths and weaknesses of the strategy in relation to its opportunities and existing threats.SWOT-аналізможливостізагрозихлібопекарське підприємствоSWOT-analysisopportunitiesthreatsbakery enterpriseкафедра експертизи харчових продуктівОсобливості SWOT-аналізу хлібопекарського підприємстваThesis