Особливості SWOT-аналізу хлібопекарського підприємства - Рашко, Яніна Миколаївна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Для здійснення стратегічного аналізу зовнішнього та внутрішнього середовищ застосовують процедури SWOT-аналізу, головна мета якого – забезпечити процес стратегічного планування інформацією про сильні і слабкі сторони цієї стратегії щодо її можливостей та існуючих загроз. For strategic analysis of the external and internal environments, SWOT analysis procedures are used, the main purpose of which is to provide the strategic planning process with information about the strengths and weaknesses of the strategy in relation to its opportunities and existing threats.
Keywords: SWOT-аналіз; можливості; загрози; хлібопекарське підприємство; SWOT-analysis; opportunities; threats; bakery enterprise; кафедра експертизи харчових продуктів