Дослідження процесу вилуговування цукрів із солодкої дробини - Прохоров, Олександр Миколайович; Міняйло, П. І. (My University, 1997)
Розроблена модель кінетики вилуговування цукрів із дробини.
Keywords: вилуговування цукрів; leaching of sugars; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв