Мазуренко, Олександр ГригоровичФедоров, Володимир Гаврилович2014-06-162014-06-161998Мазуренко, О. Г. Тривалість термообробки / О. Г. Мазуренко, В. Г. Федоров // Харчова і переробна промисловість. – 1998. - № 6. - С. 28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15162Більшість процесів термічної обробки завершується після досягнення у продукті зумовленого значення так званої середньооб'ємної температури. Але для цього необхідні об'єктивні дані про розподілення температур у продукті, одержати які на практиці майже нереально. The processes of heat treatment ends after reaching the value of the product caused by so-called serednoob'yemnoyi temperature. However, this requires objective data on the temperature distribution in the product, get that in practice almost impossible.uk-UKтермічна обробкарозподілення температурблокиheat treatmenttemperature distribution unitsкафедра електропостачання і енергоменеджментуТривалість термообробкиArticle