Тривалість термообробки - Мазуренко, Олександр Григорович; Федоров, Володимир Гаврилович (My University, 1998)
Більшість процесів термічної обробки завершується після досягнення у продукті зумовленого значення так званої середньооб'ємної температури. Але для цього необхідні об'єктивні дані про розподілення температур у продукті, одержати які на практиці майже нереально. The processes of heat treatment ends after reaching the value of the product caused by so-called serednoob'yemnoyi temperature. However, this requires objective data on the temperature distribution in the product, get that in practice almost impossible.
Keywords: термічна обробка; розподілення температур; блоки; heat treatment; temperature distribution units; кафедра електропостачання і енергоменеджменту