Кредитно – модульна система при викладанні математичних дисциплін студентам – економістам - Мартиненко, Михайло Антонович; Нещадим, Олександр Михайлович; Островська, Ольга Володимирівна; Радзієвська, Олена Іванівна; Сафонов, Володимир Михайлович (My University, 2009)
Кредитно-модульна система навчання може мати позитивний вплив на ефективність праці як студента, так і викладача при певному вдосконаленні. Вона сприятиме підвищенню рівня вищої освіти. ECTS system training can have a positive impact on the business performance of both students and teachers at a certain improvement. It will increase the level of higher education.
Keywords: кредитно–модульна система; математичні дисципліни; ECTS system; the mathematical discipline; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.