Вагіна, АннаПлаксєєва, Наталія ДмитрівнаТочкова, Оксана Василівна2014-07-162014-07-162014Вагіна, А. Дослідження впливу полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюре / Анна Вагіна, Наталія Плаксєєва, Оксана Точкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 419-420.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16181Застосування харчових добавок допомагає вирішувати проблеми якості, розширення асортименту продуктів харчування, а також прискорює і полегшує ведення технологічних процесів. The use of dietary supplements helps to solve the problem of quality, diversification of food and speeds up and simplifies maintenance processes.uk-UKвязкісно-пластичні властивостіяблучно-гарбузового пюреполісахарид гуаруapple and pumpkin pureepolysaccharide gumvyazkisno-plastic propertiesкафедра технології консервуванняДослідження впливу полісахариду гуару на вязкісно-пластичні властивості яблучно-гарбузового пюреOther