Піддубний, Руслан БогдановичЗінченко, Тетяна ВолодимирівнаКорецька, Ірина Львівна2020-11-262020-11-262018Піддубний, Р. Б. Перспективи використання щавнату для збагачення швидких закусок / Р. Б. Піддубний, Т. В. Зінченко, І. Л. Корецька // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 29 квітня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – C. 139–140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32266Розроблено нову біологічну добавку на основі щавнату, який виступає у ролі додаткового джерела білків, запропоновано новий вид високоякісного продукту «Брецель з щавнатом».otherшвидка їжабіологічна добавкащавнатхарчова цінністьfast fooddietary supplementschannatnutritional valueкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПерспективи використання щавнату для збагачення швидких закусокThesis