Перспективи використання щавнату для збагачення швидких закусок - Піддубний, Руслан Богданович; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2018)
Розроблено нову біологічну добавку на основі щавнату, який виступає у ролі додаткового джерела білків, запропоновано новий вид високоякісного продукту «Брецель з щавнатом».
Keywords: швидка їжа; біологічна добавка; щавнат; харчова цінність; fast food; dietary supplement; schannat; nutritional value; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції