Рябоконь, Наталія ВалеріївнаОсьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСавченко, Олександр Аркадійович2012-11-132012-11-132012Рябоконь, Н. В. Збалансованість згущених молочних консервів / Н. В. Рябоконь, Т. Г. Осьмак, О. А. Савченко // Продовольча індустрія АПК. – 2012. - № 4. – С. 15 – 17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3640Методом рідинної хроматографії визначено вуглеводний склад згущених молочних консервів з цуром і плодово-ягідними сиропами. Враховуючи глікемічність розроблених продуктів, доведена доцільність часткової замінн молочної сировини на рослинну.uk-UKзгущені молочні консерви з цукромсгущенные молочные консервы с сахаромcondensed canned milk with sugarплодово-ягідні сиропиплодово-ягодные сиропыfruit syrupsхроматографіяхроматографияchromatographyглікемічний індексгликемический индексglycemic indexглікемічне навантаженнягликемическая нагрузкаglycemic loadкафедра технології молока і молочних продуктівЗбалансованість згущених молочних консервівArticle