Контроль важких металів в об’єктах навколишнього середовища за допомогою аналізатора «М-ХА 1000-5» - Галімова, Валентина Михайлівна; Манк, Валерій Веніамінович; Суворовцев, І. В.; Панчук, Тамара Костянтинівна; Тонха, О. Л.; Вовкушівська, Я. В. (My University, 2012)
Створено програмно - комп’ютерний аналізатор для контролю важких металів в об’єктах довкілля з новим програмним забезпеченням, який відповідає сучасним вимогам до аналітичних приладів.
Keywords: важкі метали; аналізатор важких металів; екологічний моніторинг; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів